فخرالدین آلتون، مدیر ارتباطات ریاست جمهوری ترکیه گفت: ما برای متوقف ساختن کشتار در غزه تکنیکهای تبلیغات سیاه و اطلاعات نادرست اسرائیل را افشا کردهایم و به این کار ادامه خواهیم داد.
کارشناس و تحلیلگر نظامی یمن تأکید کرد که هدف صهیونیستی و آمریکایی برای از بین بردن جنبش مقاومت اسلامی فلسطین محقق نمیشود و آمریکا در نبرد با فلسطین و محور مقاومت شکست خواهد خورد.
عمار حکیم ضمن تقدیر از حکم دادگاه کیفری بینالمللی در خصوص پرونده نسلکشی رژیم صهیونیستی، ابراز امیدواری کرد که این دادگاه با صدور حکمی رژیم صهیونیستی را ملزم به رعایت قوانین بینالمللی کند.
ایوب ال، عضو هیات علمی دانشکده ارتباطات دانشگاه مرمره ترکیه تصریح کرد: رسانههای بزرگ جهان غرب هنگام گزارش حقایق وقایع، سیاست مغرضانهای را به نفع اسرائیل دنبال میکنند.
شهروندان فلسطینی با بیان این که مرگ در خاک خود را به زندگی مرفه در غیر سرزمینشان ترجیح میدهند، تاکیدمیکنند که هرگز به منطقه سیناء مهاجرت نخواهند کرد.
روزنامه عبری زبان هاآرتص از استفاده رژیم صهیونیستی از هوش مصنوعی برای تأثیرگذاری بر آرای عمومی جهان بعد از شکست در دفاع از روایت خود از جنگ در غزه خبرداد.
حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به غزه درحالی وارد صدمین روز شده است که شمار شهدا و مجروحان، در سایه حمایتهای همهجانبه غرب و به ویژه آمریکا از این رژیم، همچنان درحال افزایش است.
شماری از کارشناسان و حقوقدانان مصری، بر ضرورت ورود این کشور به پرونده شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی در دیوان کیفری بینالمللی لاهه تأکید کرده و آن را اقدامی بسیار مهم و مؤثر دانستند.
پس از برگزاری دادگاه محکومیت رژیم صهیونیستی در رابطه با نسلکشی علیه نوار عزه در دیوان بینالمللی کیفری، قضات دادگاه اکنون در حال بررسی استدلالها و شواهد ارائه شده توسط آفریقای جنوبی و این رژیم هستند.
روزنامه انگلیسی گاردین در گزارشی تأکید کرد، تاریخچه دوران آپارتاید در آفریقای جنوبی از دلایل اعتراضهای این کشور به نسلکشی در غزه و درخواست برای پیگرد بینالمللی "اسرائیل" است.